Egyszintes családi ház tervek

Elérkezettnek látod az időt az otthonteremtésre? Akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis ebben a cikkünkben bemutatjuk a Green Energy Home Kft., azaz a Zöldház ötletadó egyszintes családi ház tervek részletes leírását. A technológiának köszönhetően most betekintést nyerhetsz a 21 kivitelezés előtt álló projektünk látványterveibe, így pontosan láthatod, hogyan fog majd kinézni a kiválasztott ház. A Zölházépítés weboldalán található egyszintes családi ház tervek, olyan fotó-realisztikus képek, aminél előre megtekinthető minden építendő felület, így már nem csak egy tervrajzot van lehetőségünk bemutatni a megrendelőnek, hanem a jövőt is. Ez hatalmas segítséget nyújthat azok számára, akiknek gondot jelent száraz dokumentációk alapján elképzelni a végeredményt. A következő ötletadó egyszintes családi ház tervek a Kecskemét és annak 50 kilométeres körzetében felépíthető projektjeinket mutatja be, amelyet szükség szerint a megrendelő egyedi igényeihez tudunk igazítani az alaprajz és a műszaki tartalom tekintetében is. A teljes kivitelezés – időjárástól függően – várhatóan 12 hónapot vesz igénybe, ezzel pedig garantálni tudjuk azt a technológiai minőséget, ami teljes mértékben megfelel a kor követelményeinek.

Egyszintes családi ház tervek 

A weboldalunkon található egyszintes családi ház tervek mindegyikére az alábbiak vonatkoznak:

– Árgarancia
– Idő garancia
– Minőség garancia
– Mesterház minősítés
– Egyénre szabott fizetési ütemezés

 Ötletadó egyszintes családi ház tervek

ZH-075

Az egyszintes családi ház tervek listáját ezzel a gyönyörű 4 szobás 75 m2-es ékszeres dobozzal kezdjük. Ez az ötletadó házterv tökéletes példája annak, hogy milyen nagyszerűen lehet gazdálkodni 75 négyzetméterrel. Míg a hálószobák leginkább az alvásra alkalmasak, addig a tágas konyha-nappali tökéletes helyszínéül szolgálhat a családi élet mozgalmasabb tevékenységeinek.  Fontos megemlíteni, hogy a Zöldházépítés oldalán megtalálható ötletadó háztervek mindegyikét a saját és családod igényeihez tudjuk igazítani, hogy jövendőbeli családi házad megfeleljen az  álom otthonoddal kapcsolatos összes elvárásoddal.

zh-075 alaprajz

ZH-080

Következő ötletadó háztervünk egy 80 m2-es családi ház, 2 méretes szobával és egy igazán tágas amerikai konyha-nappalival. A fő hálószobához tartozó kis fürdőszoba, pedig igazán megkönnyítheti a reggeli elkészülődéseket. Ez a remek házterv tökéletes jövendőbeli otthonául szolgálhat egy fiatal párnak vagy egy kisebb családnak.

ZH-085

Az egy szintes családi ház tervek listáját ezzel a nagyszerű 4 szobás 85 m2-es házzal folytatjuk, ami tökéletes otthon lehet kis és nagycsaládosok számára egyaránt. A 3 hálószoba közötti távolság biztosítja a család tagjait a nyugodt pihenésről, míg a tágas nappali és étkező lehetőséget és teret nyújt a családi programok megvalósításához.

 

ZH-088

Figyelmedbe ajánljuk ezt a 4 szobás 88 m2-es ötletadó háztervet, ahol a tervezésnél a hangsúlyt egyértelműen a nappali, konyha-étkező  kombinációjára fektettük. Műszaki tartalmat illetően 5kW napelem mellett Wienerberger Profi 30 K klíma tégla és 15 cm-es homlokzati hőszigetelés is gondoskodik  a házban egész éves kellemes hőmérsékletéről. Csapatunk garantálja a 12 hónapos elkészülési időt. Amennyiben szeretnéd megtekinteni a terv részletes műszaki tartalmát, látogass el weboldalunkra.

 

ZH-090

Ennek a tágas 5 szobás, 90 m2-es ötletadó házterv központjában az amerikai konyhás nappali áll, mely minden szobából könnyedén megközelíthető. A fő hálószoba kellő távolságra helyezkedik a három másik hálószobától, ezzel biztosítva a nyugodt alvást a szoba lakóinak.  

ZH-100a

Tekintsd meg ezt a gyönyörű 100 m2-es 5 szobás ötletadó háztervet, amely tökéletes otthonául szolgálhat többgyermekes családok számára. Elosztását tekintve ez a tervrajz egyedinek mondható az egyszintes családi ház tervek listáján, hiszen a 4 szobát kettéválasztja az amerikai konyhás nappali. Ez az elrendezés remek megoldásnak bizonyulhat olyan családok számára ahol a kisebb gyerek esti zajongását el akarják különíteni a nagyobb gyerekekétől. Amennyiben ötletadó háztervünk felkeltette érdeklődésedet, látogass el weboldalunkra, vagy keresd csapatunkat bizalommal.

 

ZH-77

Figyelmedbe ajánljuk ezt a nagyszerű 3 szobás 77 m2-es családi házat, amelynél extraként meg kell említeni a fedett autóbeállót vagy a nyári éjszakák kedvenc házrészét, a teraszt. Míg a hálószobák leginkább az alvásra alkalmasak, addig a tágas amerikai konyha és nappali tökéletes helyszínéül szolgálhat a családi élet megvalósításához. 

 Generálkivitelezés Kecskemét, ZH-77 alaprajz

ZH-93

Az egyszintes családi ház tervek listáján a következő ötletadó háztervünk egy 4 szobás 93 m2-es családi ház, amely tökéletes választásnak bizonyulhat kis és nagycsaládosoknak egyaránt. A tervrajz egyedisége a hatalmas teraszban és a ház központjaként funkcionaló tágas amerikai konyhás nappaliban rejlik. 

 Kulcsrakész ház Kecskemét ZH-93 alaprajz

ZH-95

Ez a gyönyörű 4 szobás 95 m2-es ötletadó házterv nem csak családosok számára bizonyulhat jó döntésnek, de a jelen igényeit is kielégíti, miközben a jövő kihívásaira is választást kínál egy időtálló befektetés formájában. A tervrajz minden igényt kielégít a fedett beállóval, terasszal, tágas amaerikai konyhás nappalival, hálószobákkal és dolgozószobával. További ötletadó háztervért, vagy műszaki tartalomért, amely a megrendelő egyedi igényeihez igazítható látogass el weboldalunkra, vagy keresd csapatunkat bizalommal.

 

ZH-96

Következő tervrajzunk egy 4 szobás 96 m2-es családi ház, amely tökéletes otthont biztosíthat a terasz  kedvelőinek. A 3 hálószoba mellett a 2 fürdőszoba a gondoskodik a problémamentes és nyugodt életről, hiszen minden családos ember tudja, hogy a reggeli elkészülés az egyik legstresszesebb része a napnak. Műszaki tartalom tekintetében a megrendelő kezében van a választás, hogy otthonát napelem + gáz fűtés, vagy napelem + infra fűtés kombinációjával szeretné felfűteni. Amennyiben ötletadó háztervünk felkeltette érdeklődésedet, látogass el weboldalunkra, vagy keresd csapatunkat bizalommal.

Kulcsrakész ház Kecskemét ZH-96 házterv 

ZH-97

Ez a gyönyörű 97 m2-es családi ház projektet, 4 szobával várja jövendőbeli lakóit. A tervrajzot a tágas terek jellemzik,  műszaki tartalom tekintetében, pedig a Wienerberger Profi 30 K klíma tégla és a 15 cm-es homlokzati hőszigetelés gondoskodik arról, hogy télen ne az udvarunkat melegítsük. Csapatunk garantálja a 12 hónapos elkészülési időt. 

Kulcsrakész ház Kecskemét ZH-97 alaprajz 97 m2

ZH-140

Tekintsd meg ezt a tágas 140 m2-es családi házat, amely tökéletes otthonául szolgálhat akár többgyermekes családok számára is. 2 fürdőszoba és 4 szoba biztosítja a családot a teljes nyugalomról a garázs pedig a gépjárművünket a védettségről.

 Kulcsrakész ház Kecskemét ZH-140 alaprajz 140 m2

ZH-87

Ez a 87 m2-es kincses doboz, 4 szobával várja jövendőbeli lakóit. Az ötletadó tervrajz tökéletesen kihangsúlyozza az otthon egyik legfontosabb részét: konya-étkező-nappali, ami majdnem a ház területének a felét foglalja el. Csapatunk garantálja a 12 hónapos elkészülési időt. 

 

ZH-126

Következő ötletadó tervünk egy 126 m2-es családi ház, amely tökéletes otthont biztosíthat a hatalmas amerikai konyhás nappali kedvelőinek. 2 fürdőszoba, 4 szoba és egy tágas fedett terasz biztosítja a családot, a teljes nyugalomról. Ehhez a tervrajzhoz még egy tágas garázs is tartozik, ami az autó mellett lehetőséget biztosít raktározásra is.

Kulcsrakész ház Kecskemét ZH-126 alaprajz 126 m2 

ZH-139

Az egyszintes családi ház tervek listáján a következő ötletadó háztervünk egy 5 szobás 139 m2-es családi ház, amely tökéletes választásnak bizonyulhat többgyermekes családok számára. A 4 tágas hálószoba mellett egy teraszra néző amerikai konyhás nappali biztosítja a családot a megfelelő mozgástérről. Az általunk kivitelezett házakban 5 kW-os napelem gondoskodik róla, hogy egész évben a teljes házat 21-22°C-on tartsa, emellett további 40-60%-os áramszámla csökkenést, vagy akár teljes energiamentességet is elérhetünk vele. Itt fontos megemlíteni, hogy a napelem mennyisége az épület hasznos területének függvénye! Amennyiben szeretnéd megtekinteni az ötletadó házterv további műszaki tartalmát, látogass el weboldalunkra, vagy keresd csapatunkat bizalommal.

 Kulcsrakész ház Kecskemét ZH-139 alaprajz 139 m2

ZH-132

Tekintsd meg ezt a tágas 132 m2-es ötletadó háztervet, amely tökéletes otthonául szolgálhat többgyermekes családok számára. A tervrajzon látható 2 fürdőszoba és 4 hálószoba, amelynél a 3 gyerekszoba kellő távolságban helyezkedik el a fő hálószobától, ezzel biztosítva a család minden tagját nyugalomról. 

 

ZH-94

Figyelmedbe ajánljuk ezt a gyönyörű 94 m2-es 4 szobás 2 fürdőszobás ötletadó háztervet, amely biztosan jó döntésül szolgálhat a családosok számára. Ugyan a tervrajz középpontjában egyértelműen az amerikai konyhás nappali áll, nem szabad elfeledkezni a tágas hálószobákról sem, ahol az ágyak mellett bőven van helyünk más bútorokkal is díszíteni szobánkat. Csapatunk garantálja a 12 hónapos kivitelezési időt, így nem kell sokáig várnod arra, hogy beköltözhess álmaid otthonába. 

 

ZH-92

Következő ötletadó tervünk egy 92 m2-es családi ház, amely 4 szobával és egy tágas nappalival várja új lakóját. A fő hálószobát fürdőszobával, a nappali választja el a másik 3 szobától, ezzel biztosítva lakóinak az esti nyugodt alvást. Ugyan a nappali és konyha nem olyan hangsúlyos ennél az ötletadó háztervnél, viszont cserébe 4 tágasabb hálószobát elvezhetnek a jövendőbeli tulajdonosok. Amennyiben ötletadó háztervünk felkeltette érdeklődésedet, látogass el weboldalunkra, vagy keresd csapatunkat bizalommal.

 

ZH-99

Az egyszintes családi ház tervek listájának következő szereplője ez a 4 szobás 99 m2-es kincses doboz, amely tökéletes választásnak bizonyulhat kis és nagycsaládosok számára egyaránt. A garázs és a terasz mellett 3 tágas hálószoba és egy nagy amerikai konyhás nappali teszi egyedivé ezt a tervrajzot. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet és szeretnéd megtekinteni a ház részletes műszaki tartalmát, látogass el weboldalunkra.

 

ZH-100

Ez a gyönyörű 100 m2-es ötletadó házterv, 4 szobával várja jövendőbeli lakóit. A tágas amerikai konyhás nappali mellett egy igazán nagy kamra biztosítja a főzni kedvelőket arról, hogy a konyhában és kamrában mindennek meg legyen a maga helye.  

 

ZH-85

Az egyszintes családi ház tervek listáját, pedig ezzel a 4 szobás 85 m2-es kincses dobozzal zárjuk. Az amerikai konyhás nappali itt is igen nagy hangsúlyt élvez, ugyanis a ház területének közel 1/3-át foglalja el, de ugyancsak fontos megemlíteni a 3 tágas hálószobát és a hatalmas fűrdőszobát is. Amennyiben ötletadó házterveink felkeltették érdeklődésedet, látogass el weboldalunkra, vagy keresd csapatunkat bizalommal.

 

Generálkivitelezés Kecskeméten a Zöldházzal

Amennyiben megbízható generálkivitelezőt szeretnél, akire a több tíz éves szakmai tapasztalat mellett a megbízhatóság is jellemző, szerencséd van ugyanis a Zöldház csapatában ezt megtaláltad. Az eddigi munkáink sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy  2019-ben megszereztük a HVG és Céginformáció.hu által közösen létrehozott bronz minősítésű tanúsítványt, ezzel Magyarország TOP 500 megbízható és hiteles vállalkozásai közé tartozunk. Csapatunk ezen kívül még számos más területen is segítséget nyújt megrendelőink számára, beleértve az alábbiakat: 

– Hitelügyintézés
– CSOK
– Babaváró támogatás
– Értékbecslés
– Ingatlan adás-vétel ügyvéddel
– Energetikai tanúsítvány készítés

 Amennyiben sikerült elnyernie tetszésedet a 21 egyszintes családi ház tervek valamelyike, keresd a Zöldház csapatát bizalommal.

Categories: Cikk