ZH-92

ZH-92

  • 92 m2
  • 2 Fürdőszoba
  • 5 Szoba

Kulcsrakész ház Kecskemét 50 kilométeres körzetében

A ZH-92 háztervünk Kecskemét és annak 50 kilométeres körzetében felépíthető családi ház, amelyet szükség szerint a megrendelő egyedi igényeihez tudunk igazítani az alaprajz és a műszaki tartalom tekintetében is. A generálkivitelezés folyamata – időjárástól függően – várhatóan 12 hónapot vesz igénybe, ezzel pedig garantálni tudjuk azt a technológiai minőséget, ami teljes mértékben megfelel a kor követelményeinek.

Tisztában vagyunk azzal, hogy Kecskemét és környékén a házépítés folyamatában az első és talán legmeghatározóbb döntés a generálkivitelezés feladatával megbízandó vállalkozó kiválasztása. Figyelembe véve, hogy a rosszul megválasztott alapanyag és az építkezés során elkövetett hibák a jövőben rengeteg fejfájás okozói lehetnek, a Green Energy Home Kft. elkötelezte magát a minőségi építőipari szolgáltatások biztosítása mellett. Ez azt jelenti, hogy a több évtizedes szakmai tapasztalatot tudunk felhasználni, hogy a megálmodott otthon ne csak megfeleljen az elvárásoknak, hanem felül is múlja azokat. Ezt úgy érhetjük el, hogy a megfelelő építési telek kiválasztástól kezdve, az ideális házterv elkészítésén keresztül, a generálkivitelezés befejezéséig minden munkafolyamatban szakmai segítséggel támogatjuk minden kedves ügyfelünket.

Az általunk elkészített alaprajzok teljes mértékben igazíthatóak az adott építési telek adottságaihoz, egyedi igényekhez és életviteli sajátosságokhoz. Ezen túlmenően odafigyelünk a hatályos helyi-, országos-, és nemzetközi szintű releváns jogszabályi környezetet gyakorlatban történő alkalmazására is. Az általunk foglalkoztatott szakértői gárda kész minden nagyobb tehertől mentesíti megrendelőinket, ami elsősorban az elkerülhetetlen adminisztratív teendők alól nyújt majd felmentést.

Konkrét példával élve ZH-92 háztervünkkel egy olyan otthont kínálunk Kecskemét 50 kilométeres körzetében ügyfeleink számára, ami nem csak a jelen igényeit elégíti ki, hanem a jövő kihívásaira válaszul garantál egyedülálló lehetőséget az értékteremtésre és az időtálló befektetésre. Történelmi léptétekben gondolkodva az egyik legmeghatározóbb személyes vagyontárgyunk az otthonunk, ami várhatóan a most felnövekvő generáció életében sem fog megváltozni. A velünk épített házak pedig nem a fogyasztói társadalom eldobható melléktermékei, hanem – gondos karbantartás mellett – a jövő otthonai.

Az alaprajz és műszaki tartalom a megrendelő egyedi igényeihez igazítható. Az elkészülési idő garantált 12 hónap!

Műszaki tartalom*:

– Teherhordó falazat: Wienerberger Profi 30 K klíma tégla
– Homlokzati hőszigetelés: 15 cm homlokzati hőszigetelés
– Tetőhéjazat: Bramac vagy Terrán tetőcserép
– Külső nyílászárók: 3 réteg üvegezésű 6 légkamrás Marshall Gealan külső nyílászárók
– Válaszfal: Isover Akusto hangszigetelt válaszfalak
– Gépészet:
(a) Napelem** + gáz fűtés Ariston CLAS ONE 24 kW vagy Bosch Condens 3000 24 kW kondenzációs gázkazán (padlófűtéssel)
(b) Napelem** + infra fűtés (padlófűtéssel)
– Hidegburkolat választható: 8.500 Ft / m2 (bruttó)
– Melegburkolat választható: 6.500 Ft / m2 (bruttó)
– Szaniterek választható: (kád, zuhanykabin, csaptelep stb.) 600.000Ft-ig

*Az ár kulcsrakész állapotban történő átadással értendő, konyhabútor, lámpatestek és telek nélkül!
**A napelem mennyisége az épület hasznos területének függvénye!

Extrák:

– Árgarancia
– Idő garancia
– Minőség garancia
– Egyénre szabott fizetési ütemezés

Videó

Alaprajz

© 2018 Green Energy Home Kft.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Minden jog fenntartva!