Így építünk mi

A Green Energy Home Kft. egy olyan házépítő vállalat, mely főként Kecskemét ás környékén végez családi házépítési tevékenységet. Mivel a házépítés minden esetben egy időigényes folyamat és rengeteg erőforrást igényel, csak a rendelkezésünkre álló kapacitás mértékéig vállalunk munkát, viszont így az elvállalt feladatokat maximálisan teljesítjük, mintha csak a saját magunk, vagy éppen a legközelebbi hozzátartozóink által megálmodott családi ház megépítésén fáradoznánk. Az első lépéstől kezdve az utolsó kézfogásig mindenben segítünk ügyfeleink részére.

(1) Amikor megkeres bennünket, megnézzük az építkezésre szánt telket. Amennyiben az már a tulajdonában van felmérjük, hogyan lehet a legideálisabban kihasználni annak adottságait, továbbá megvizsgáljuk az adott közművesítést és felmérjük az ezzel összefüggő jövőbeni feladatokat. Figyelembe vesszük a várható földmunkákat, hiszen a talaj szerkezete nagyban befolyásolhatja a generálkivitelezés első mérföldkövét: az alapozást. Telek hiányában segítünk eldönteni, hogy a kiszemeltet érdemes-e megvenni és arra családi házat építeni.

(2) A megfelelő telek kiválasztását és megvásárlását követően formába lehet önteni a megálmodott családi ház részleteit. Kész elképzelések esetén megvizsgáljuk annak kivitelezhetőségét és ha nem merül fel kifogás akkor ugorhatunk a következő lépésre. Azonban könnyen előfordulhat, hogy az előzetes elképzelések valamilyen oknál fogva (pl.: telek mérete, vagy formája, övezeti besorolásból fakadó követelmények, talajszerkezet, stb.) nem, vagy legalábbis nem teljesen kerülhetnek megvalósításra. Ebben az esetben sem kell pánikba esni, hiszen szakembereink rá tudnak mutatni a kérdéses pontokra és kipróbált javaslatokkal segítenek a legoptimálisabb végeredmény elérésében.

(3) Előfordulhat az is, hogy egyáltalán nem tudja hogyan is kellene kinéznie jövőbeni otthonának, de a generálkivitelezés folyamata ekkor sem áll meg. Célirányos kérdésekkel felmérjük az ügyfelünk igényeit, majd a Green Energy Home Kft. tervezőjével együtt olyan formába öntjük azt, amelynek eredménye az adott telken megvalósítható legmagasabb használati értékkel rendelkező, jól élhető családi ház lesz. Ekkor a házterv kialakításának folyamatában maximálisan figyelembe vesszük az ügyfél ötleteit, szokásait, életviteli sajátosságait, mindezeket kiegészítjük saját tapasztalatainkkal, odafigyelve a telekadottságokra és a jogszabályokban foglalt előírásokra is. A generálkivitelezés során a küllemre is oda kell figyelnünk, hiszen ez talán még a műszaki tartalomnál is jobban meg fogja határozni otthonunk értékét a használt ingatlan piacon.

(4) A telek adottságainak felmérését és a házterv  elkészítését követően tudjuk elkészíteni árajánlatunkat, amely tartalmazza a fizetés ütemezését is. A szerződés megkötését követően jöhet a generálkivitelezés nagyja, kezdve a papírháború első felvonásával, az engedélyeztetések folyamatával. Ügyfelünknek azonban ettől sem kell tartania, minden papírmunkát átvállalunk (kivéve azokat az eseteket, amelyekben személyesen kell eljárni, de kapcsolati tőkénket ebben az esetben is az ügyfél szíves rendelkezésére tudjuk bocsájtani).

(5) A generálkivitelezés fogalmát régebben “főkivitelezésként” ismerték és ez a kifejezés talán jobban körülírja, hogy miről van szó: az adott házépítés az ügyféllel kötött vállalkozási szerződés alapján kerül elvégzésre úgy, hogy a megvalósítást a generálkivitelező által megbízott szakkivitelezők alvállalkozóként végzik el. Ma már elmondhatjuk, hogy bejáratott szakkivitelezői körrel rendelkezünk, akik kiállták az idő próbáját – tudjuk kiben érdemes megbízni és hogy honnan érdemes alapanyagot vásárolni.

(6) Ahogy már említettük, az ellenőrző hatóságokkal ápolt viszony nagyban befolyásolja a házépítés menetét. A Green Energy Home Kft.-nél odafigyelünk arra, hogy a generálkivitelzés minden lépését az előírásoknak megfelelően hajtsuk végre, valamint figyelembe vesszük, hogy az építkezés várható befejezésekor milyen jogszabályi változások lehetnek hatással az egyes engedélyek kiadására.

(7) A generálkivitelezés utolsó, egyben legörömtelibb pillanata a határidőn belül átadott kész családi ház.

A házépítés menete a kezdetektől képekkel illusztrálva:

generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemétgenerálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemétgenerálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemétgenerálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemétgenerálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemétgenerálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés Kecskemét generálkivitelezés KecskemétGenerálkivitelezés Kecskemét és környékén Generálkivitelezés Kecskemét és környékén Generálkivitelezés Kecskemét és környékén Generálkivitelezés Kecskemét és környékén Generálkivitelezés Kecskemét és környékénGenerálkivitelezés Kecskemét és környékén Generálkivitelezés Kecskemét és környékén