Kulcsrakész ház Kecskemét és környékén

Kulcsrakész ház Kecskemét és 50 kilométeres körzetében! A Green Energy Home Kft. által kulcsrakész ház formájában, Kecskemét és környékén felépíthető építkezésekkel összefüggésben rengeteg közvetlen és közvetett költséggel kell számolni, amelyek feltérképezése nem kis feladat. A munkafolyamatok átlátása és összehangolása – vagyis lényegében a generálkivitelezés – komoly kihívás elé állítja még a tapasztalt szakembereket is. Attól függetlenül, hogy nincs két egyforma házépítés, mégis szükség van az egységes látásmód alkalmazására, mert ha a generálkivitelező és a megrendelő nem beszélik ugyan azt a nyelvet, mindkét fél csak veszíthet az építkezésen.

kulcsrakész ház Kecskemét

A helyzet komplex természetét könnyebben megérthetjük, ha egy hétköznapibb témához, nevezetesen az autóvásárlás analógiájához fordulunk. Ebben az esetben – csak úgy, mint a kulcsrakész ház építése során – rengeteg kérdést kell feltennünk, majd a tudatos döntés meghozatala érdekében meg is kell válaszolnunk azokat: benzines, vagy dízel legyen? Milyen extra felszereltséghez ragaszkodunk? Van bármilyen márka preferenciánk? Milyen célra használnánk az autót és milyen gyakran?

Egy kulcsrakész ház generálkivitelezése során felmerülő kérdések szintén a saját lehetőségek és igények feltérképezésével kell, hogy kezdődjön. Azonban a házépítés eredménye sokkal inkább eredményez értékálló befektetést, így nem kerülhetjük meg a hosszútávú fenntartással összefüggő kérdéseket sem. Ezeknek az ökölszabályoknak az alkalmazásával három kérdést kell letisztázni:

(1) Mennyit fizet az ügyfél a gyártónak / generálkivitelezőnek és mit kap ezért az ügyfél?
(2) Milyen karbantartásra lesz szükség, azoknak milyen költségvonzata jelentkezik majd a jövőben?
(3) Mennyibe kerül majd a “működtetés”, milyen rezsiköltséggel érdemes számolni?

A legtöbb esetben igaz az a megállapítás, hogy egy arányaiban olcsó családi ház fenntartásával összefüggő költségek magasabbak lesznek. Ez például abban az esetben fordulhat elő, ha spórolunk a szigetelésen, elavult és / vagy rossz minőségű nyílászárókat építünk be és ezek mellett még a gépészeti költségeket is lefaragtuk. Mindezeket figyelembe véve egy komolyabb téli hónapban számottevő összeget felemészthet a ház fűtése, így a kivitelezésen megtakarítottnak hitt összeget akár 1-2 év alatt kifizethetjük a közműszolgáltatóknak és a meghibásodásokat orvosló szervizeseknek. Természetesen a ló túloldala sem jelent megoldást, ehelyett érdemes inkább az arany középutat megkeresni. A pénztárcához és az igényekhez igazodó helyes döntés meghozatala érdekében érdemes figyelembe venni az aktuális építőipari trendekbe illeszkedő innovatív és várhatóan hosszú távon meghatározó technológiai megoldásokat is. Az arany középutat járva a kulcsarakész ház építésével összefüggő költségek ugyan fajlagosan magasabbak lesznek, de így az sokkal gazdaságosabban lesz majd fenntartható.

kulcsrakész ház Kecskemét

A Green Energy Home Kft. által készített kalkuláció során figyelembe vesszük:

(1) a beépített anyagok minőségét, garanciáját;
(2) az aktuális jogszabályi környeztet, vagyis a kulcsrakész ház építését befolyásoló minden olyan helyi és országos szintű szabályozót, amelyeket be kell tartani a használatba vételi engedély kiállítása érdekében;
(3) ennek alapján csak ismert és megbízható minőséget biztosító gyártó termékeit használjuk fel, vagyis azt építjük be, amiben mi is megbízunk.

Kiemelt figyelmet szentelünk az ügyfelekkel történő kapcsolattartásra, főleg az igények megállapítása érdekében. Az elmúlt évtizedek során kellő építőipari tapasztalatot sikerült felhalmoznunk ahhoz, hogy egy kulcsrakész ház felépítése során a trendeken felülemelkedő értékteremtésre helyezzük a hangsúlyt. Ezt a tudást csatasorba állítva segíthetünk minden jövőbeni ügyfelünknek, hogy elkerüljék azokat a kiadásokat, amelyek jó eséllyel nem, vagy csak nagyon nehezen fognak megtérülni. Ennek nagyon jó példája néhány mai modern környezettudatos építőipari megoldás, hiszen ezek közül nem minden illeszkedik az adott régióban uralkodó jellegzetességekhez. 

kulcsrakész ház Kecskemét